Massages

Traditionele Thaise massage

In Thailand worden de massagetechnieken van de traditionele Thaise massage nog altijd gecultiveerd en overgedragen. Deze traditionele technieken worden toegepast om lichamelijke klachten en ziekten te behandelen.

Massages worden uitgevoerd met de duimen, handpalmen en ellebogen. Thaise massage wordt dan ook wel eens aangeduid als de “yoga voor luie mensen”.

Ontspanningsmassage, olie en/of aromamassage

Overweeg een ontspanningsmassage als u uitgeblust en vermoeid bent. Deze massage is uitermate geschikt voor mensen met verkrampte en pijnlijke spieren.

Bij deze massage is het mogelijk om gebruik te maken van olie en/of aroma.

Seniorenmassage

Speciaal voor senioren is er een aangepaste zachte Thaise massage. Deze massage brengt geest en lichaam in balans.

Wanneer u te veel piekert, verstijven uw spieren en gewrichten. Door de verstijvingen in het lichaam gaat u meer piekeren. Door de zorgen die u heeft, blijven de klachten aanhouden.

De seniorenmassage kan deze vicieuze cirkel doorbreken.

Voetmassage

De voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijke genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam activeert. De Thaise voetmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen over de gehele voet. Zo wordt de voet opgewarmd. Vervolgens wordt de voet licht gekneed. De voetmassage duurt ongeveer 30 minuten.